sâmbătă, 21 ianuarie 2012

Picaturi de suflet.....


Ploaia....picaturi de suflete ce acopera alte suflete...
picaturi de placere ce trezesc amintiri...picaturi de dragoste ce te fac sa plutesti si
sa traiesti o iluzie...un vis pierdut in noaptea vietii mele ,
in noaptea sentimentelor nestiute de nimeni...doar de sufletul meu, ce-mi fredoneaza aceeasi melodie
trista ,profunda...
Poate daca as putea dormi as regasi farame din tine ,din  mine ,din noi...lacrimile-mi dau navala
pe chipul meu trist ...ochii-mi danseaza cu fiecare lacrima,
 iar sufletul meu stie de-acum ....pot sa simt ,pot sa sufar ,pot sa iubesc si iubirea sa nu mi se-mplineasca vreodata...
sa-mi fie pusa la-ndoiala... si cu toate astea ....pot sa traiesc ...sa merg mai departe prin viata...

Daca acum m-ai intreba cum ma simt ..ti-as spune:....trista ..dezamagita .....ti-as spune ca am nevoie de odihna,de un altfel de odihna,una sufleteasca,care sa vindece ,nu sa raneasca.... imi las sufletul aici la margine de noapte ,asa cum am facut-o de atatea ori ,imi las gandurile tremurande de lacrimi ...las totul in mainile tale ...ma inarmez cu cea mai pura arma ...IUBIREA....si voi porni la drum ,cu pasi mici .....dar siguri!

3 comentarii:

  1. degeaba mai speri! nimic nu este sigur!

    RăspundețiȘtergere
  2. din cate vad ai probleme la PC, a ramas setat pe data de 21 ianuarie, eu am comentat astazi 22 ianuarie la ora 04.12PM. Intr-un fel te inteleg, dar trebuie sa mergi mai departe si sa vezi partea buna a lucrurilor. Spuneai in postarea din 13 decembrie, ca te-ai jucat cu iubirea, gandeste-te ca Dumnezeu a permis asta ca tu sa mergi mai departe si sa gasesti un om care intr-adevar sa te merite si sa-l meriti. Celalalt cu siguranta nu te merita, iti trebuie ceva mai bun! Atunci cand nu reusesti sa comunici cu cineva intr-o relatie CLAR sunt probleme grave, deci obisnuieste-te cu gandul pentru ca :"Ce-i al tau e pus deoparte!" Si nu uita comunicarea este SUFLETUL relatiei, chiar daca sexul este maxim! Sa auzim de bine si LUMINA in viata ta, ca intr-a mea este puternica.

    RăspundețiȘtergere