luni, 20 februarie 2012

Azi...

Azi ....nu imi lipseste nimic ..nu imi lipseste nimeni ....imi lipsesc doar eu ,
eu cea de altadata ...m-am pierdut in multime,
intr-o lume pe care nu o recunosc,o lume ..urata ...plina de ura ,de vorbe goale ,de minciuna ,
este de ajuns sa fi pe marginea prapastiei si cineva sa vina sa iti faca vant ,
cand de fapt ar putea sa iti intinda o mana sau ...sa te lase pur si simplu acollo unde esti ...
Am pierdut totul in intuneric ,gandurile ,cuvintele ....si pe tine....
De fapt ,pe tine nu te-am pierdut.....pe tine te-am abandonat ...
Te-am lasat in urma acum ceva vreme si stii de ce?...
Pentru ca in loc sa ma tii strans de mana ,ma raneai ...
Imi faceai rau ,prea mult rau ,mai mult decat eram capabila sa suport...si acum ,fiinta mea
este impartita in doua ...
O parte care ar vrea sa se intoarca si sa te caute ....si o parte care vrea sa mearga inainte ,fara sa isi mai
aminteasaca de tine...
Tu nu stii, dar eu am obosit...am obosit sa te vad cum te prefaci ...
si am nevoie de odihna ,un altfel de odihna ,una sufleteasca ,care sa vindece ,nu sa raneasca...
Azi plang ,poate mi se pare ca sunt ,nu pe marginea prapastiei ,ci chiar pe fundul ei,dar ...
 maine este o alta zi ,am sa trag aer in piept si merg mai departe, stiu ca totusi cineva acolo sus  ma iubeste ...


Am un defect din fabrica.... Eu nu insel. Nu tradez. Daca nu vreau sa fac un lucru o sa ti-l spun verde in fata. Nu ma voi obosi sa te mint. Nici in iubire,
nici in alte situatii...chiar daca am trait clipe minunate impreuna,de azi ,te voi ucide in mintea mea,nu am sa te mai las sa imi faci rau ,am sa inlocuiesc amintirile cu ganduri groaznice despre tine ,cu clipele de azi si nu numai ,asa,n-am sa mai tanjesc niciodata dupa iubirea ta (de fapt ,dupa jocul tau de-a iubirea)...pacat ...te-ai inselat ...m-am inselat ....
Ca o ironie a sortii,astazi este in 20....si astazi am scris cu adevarat pentru tine!
,,Opusul dragostei nu este ura, ci indiferenta.''-Elie Weisel

19 comentarii:

  1. adica de la postarea de sus si la cea de acum 2 ore

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Melodia aceea este o melodie frumoasa ,mi-a placut sa o am aici ,ceea ce am scris ,am scris ,ramane scris ,viata merge mai departe ...nu are nicio legatura una cu alta!

      Ștergere
  2. nu prea se pupa continuturile, de asta ziceam, dar e ok, faza e ca deja regreti asta exprima, dar daca e asa de placere, e f bine, tineo tot asa! multa bafta! pa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Melodia nu are legatura cu postarea asta:)...Nu am regrete...daca e bine...e minunat!!!daca e rau...e experienta!!!!
      am un principiu...am cazut...ma ridic...va veni o zi cand voi castiga!!!!

      Ștergere
  3. stii ce cred eu, cred ca te-a atacat tare rau melodia aia care ti-a fost postata cu indiferenta sub a lui Marc Anthony, pacat; si tu ai dat replica, da ce tu compui aici la replica? sau la ce simti? lasa fraierii in pace, nu trebuie sa raspunzi la fiecare, ce tu te cobori la nivelul lor? stai linistita :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. aici ,postez doar ce simt ,ce imi place ,ceva in care ma regasesc ,aici ,sunt starile mele ,bune sau rele ,nici pe departe nu dau replici nimanui...

      Ștergere
  4. atunci de ce are continuitate ce ai postat tu azi la melodia aia, asta ma nelinisteste, si acum ai postat melodia aia super si as zice ca postezi despere mai multe iubiri?

    RăspundețiȘtergere
  5. pur si simplu, ti-am citit cateva dintre minunatele reprezentari si sunt epice, am deslusit cata de cat ce tratezi, de asta spuneam, iar acum ai trecut foarte brusc in aceeasi zi de la " ucidere in minte" si "amintiri cu ganduri groaznice despre tine " la profunda recunostinta fata de persoana care ti-a dat putere si ti-a rascumparat sufletul ;) nu mi-o lua in nume de rau. Stii sunt suflete care se simt fara sa se poata vedea ;)intotdeauna am crezut asta si voi continua. Sa fii linistita si asculta-ti sufletul, el stie intotdeauna ce ne este mai bine. Repet nu mi-o lua in nume de rau. Iubirea este in noi, tot ce este in jurul nostru este oglinda noastra, sa nu uiti asta; iar daca tu oferi iubire si nu-ti este intoarsa cand vrei tu, iubirea ta nu s-a pierdut ci va veni in momentul oportun inzecita, asta este si o experienta. Lasa de la tine caci esti un om cu o inima mare. O seara minunata iti dooresc si binecuvantarea Harului Duhului Sfant peste tine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim,asa cum am spus ,nu exista nicio legatura intre cele doua postari ,melodia aceea minunata am primit-o in dar si am vrut sa o pastrez aici ,aici este coltul meu de liniste ,aici ma refugiez cand simt nevoia ,aici ,mi-e bine ,nu am pretins iubire nimanui ,am iubit ,si atat ,fara sa cer mai mult decat pot oferi ,insa nu am sa permit sau mai bine zis ,nu am sa mai permit nimanui sa se joace cu sufletul meu ,am lasat mereu de la mine ,am inchis ochii si am mers mai departe,am primit o palma ,am intors si celalalt obraz ,dar nu mai pot ,nu mai vreau sa fiu jucaria nimanui!!!Si mi-am promis ca nu o sa mai fiu!...Iti multumesc pentru comentarii si pentru faptul ca "ma citesti",iti doresc o seara cat mai frumoasa!Numai bine!

      Ștergere
  6. Imi pare rau ca nu ai simtit-o, doar ai primit-o, credeam ca blogul apartine numai cu ceea ce simti tu,nu si cu oferte; si cu toate astea la ceea ce scrii tu, sau ai scris se vedea legatura, mai mult nu se vede intre ceea ce ai postat pana acum si rabufnirea ta. Astea sunt chestii personale, la care am luat si noi parte in viata de zi cu zi sau prin ceea ce posteaza fiecare pe blogul lui. Ma uimeste doar faptul ca reactionezi raspunzand si in postare si in comentariul anterior la versuri din cantec. Nu vreau sa cred ca te doare, de fapt nu cred, daca ar fi fost intr-adevar persoana ce o iubesti, as fi zis..., dar atata timp cat nici nu viseaza ce simti tu, stai linistita, plus ca identitatea ta este necunoscuta. Eu presupun ca cine a postat cantecul numit "INDIFERENTA" o fi vrut sa sugereze ca acela ar fi fost mai potrivit sau sa fi fost asa alaturi de tine, nu stiu. Insa imi pare bine, dar si rau, dupa caz, ca nu toate postarile sunt din trairea ta sensibila ci sunt si asa numite cadouri sau cum vrei tu sa le spui. Si eu iti multumesc pentru poezia transpusa din sufletul tau cel mai sensibil de om cosmic, ce zboara pe aceasta planeta, cu sufletul radiant si puterea autoconstientizarii, sub forma unei fiinte umane.Soare in zambet si in suflet.Tu ai viata in ochi si inima in suflet.Nu uita bucuria sufletului este dieta inimii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim ,cred ca nu ne intelegem ,postarea mea "Azi" a fost o rabufnire a sufletului ,a fost ceva ce am simtit in clipa cand am scris ,cineva m-a facut sa simt tot ceea ce am scris acolo ,nu are absolut nicio legatura cu melodia aceea "INDIFERENTA"...absolut niciuna!Cat despre "darul" primit ....l-am simtit ,cu inima ,cu sufletul ,altfel ,nu ar fi ajuns aici ,primesc multe" daruri" sa le zic asa dar nu toate imi ating sufletulul ,trebuie sa recunoastem ca este o melodie minunata care nu se poate sa nu te atinga acolo unde trebuie!

      Ștergere
  7. Cum zici tu. Tu stii cel mai bine ce simti, nimeni altcineva nu-ti citeste gandurile.

    RăspundețiȘtergere
  8. Uite de la mine doua link-uri, ca tot ziceai ca primesti astfel de daruri : http://www.youtube.com/watch?v=ABn4JSlr7Yo&ob=av3e
    http://www.youtube.com/user/TheLilith49?feature=watch#p/u/38/fUPSyQKcdZQ
    Amandoua sunt din sufletul meu si daca as fi avut posibilitate as fi rostit si eu astfel de cuvinte sufletului care m-a facut sa vibrez asa dulce, fara vise marete, dar din pacate are pe altcineva si.. nu pot. Imi doresc sa le asculte si sa simta vibratia mea care-l cheama. Poate o sa-ti placa tie...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos!Sunt minunate melodiiile!:)
      Iti doresc multa bafta si mai ales ca D-zeu sa iti ajute ca intr-o zi iubirea sa iti fie impartasita!:)

      Ștergere
  9. Multumesc, si eu iti doresc ca jumatatea ta sa te merite cu adevarat:)

    RăspundețiȘtergere