duminică, 26 februarie 2012

...Citate adevarate...

"Traim intr-o lume in care viata fiecaruia depinde de altii. Nu e de ajuns sa visezi. Mai trebuie sa nu vina

cineva care sa te azvarle intr-o cocina. In zadar am vrut eu sa fiu buna si generoasa.

M-am ferit sa fac vreun rau cuiva. Si la ce mi-a folosit? Idealismul nu valoreaza doi bani,

daca n-ai si putin noroc. Or, eu n-am avut. Si nimeni n-a banuit ca, sub masca mandriei mele,

 o proasta astepta sa fie trasa pe sfoara.[....]Orice femeie vrea sa fie iubita pentru ea insasi, nu fiindca exista „iubire“ pe lume.

Barbatii care mint jurand pe vesnicie. Ei jura pe ceea ce n-au! Vesnicia nu e a nimanui.

Sistemul ipocrit pe care se bazeaza barbatii, potrivit caruia femeile trebuie sa fie multumite

cu viata searbada oferita de ei.[...]Una ca mine ramane visatoare si dupa ce a trecut prin infern, asa dupa cum un idiot ramane idiot si dupa ce a

trecut prin rai."(Octavian Paler-Paradis fara sarpe)

5 comentarii:

  1. N-AVEM TREABA DE NICI UN CINEVA, VIATA NE-O FACEM NOI, CINEVA ALA DUPA CE TE-A ARUNCAT IN COCINA, TE RIDICI SI O IEI DE LA CAPAT, DUMNEZEU STIE TOT SI NU AI NEVOIE DE NIMENI ALTCINEVA SA MAI STIE, NIMENI NU TE POATE AJUTA MAI MULT DECAT EL!NU EXISTA NOROC, EXISTA BINE SI RAU, IAR CAND ESTE RAU INSEAMNA CA TI SE PUN PIEDICI, TU TREBUIE SA FII TARE SA TE LUPTI SA NU CEDEZI SA AI CREDINTA, NADEJDE SI SPERANTA

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca ai piedici inseamna ca esti pe drumul cel bun si mai inseamna ca trebuie sa lupti sa te ridici de ori de cate ori ai cazut, pentru ca raul nu vrea ca tu sa fii unde este bine si unde stii ca trebuie sa ajungi.Eu aici vorbesc in general nu de iub iubire, asta... nu stiu, am crezut si eu o data in ea, numai, s-a dus, despre iubire stii tu mai multe. Era o data cand credeam ca nu mai exista si un baiat fumos m-a facut sa cred in ea, dar era prea frumos ca sa si se "intample".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Frumusetea unui om ,nus ta pe chipul lui ci sta in sufletului lui ...in gesturile lui ...in vorbele lui ...
      Multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat sa am ridic ori de cate ori am cazut si sa o iau d ela capat ,chiar daca asta a insemnat o noua cadere,viata merge inainte ...mereu inainte!

      Ștergere
  3. Eu cand spun frumos la mine se intelege frumos = absolut adica psihic, spiritual si mental era sa zic, fizic, cuprinde tot. Daca e frumos, numai frumos fizic inseamna ca este prost si cam atat, nimic mai mult, in fine nu aveai tu de unde sa stii cum folosesc eu acest cuvant :) Ai dreptate in tot, numai ca nu-mi place ca te-ai regasit in aceasta postare a lui Paler.

    RăspundețiȘtergere