joi, 26 aprilie 2012

Sufletul pereche.....

Se intampla ca o data in viata sa iti intalnesti sufletul pereche si sa-ti imaginezi ca iti apartine numai pentru ca asa trebuie sa fie.
 Din pacate nu intotdeauna se intampla asa. Sufletul acela poate avea deja alt suflet langa el, incompatibil, nu pereche, in nici un caz, dar un suflet la care tine si de care nu vrea sa se indeparteze.
 Un suflet care s-a aflat acolo cand celalalt era prea gol si suferea prea mult, reusind numai sa-i aduca alinare, de fapt incredere in sine si atat!
 Suflete pereche! Exista suflete pereche care, incredibil, nu pot fi impreuna niciodata, suflete sortite intr-un fel tristetii si durerii neimplinirii. Atunci iti spui: sufletul meu pereche e pierdut, il voi regasi poate, candva, intr-o alta viata!
 Cand sufletul tau simte ca a pierdut si e atat de gol, cand vede indiferenta din jur, ce ii mai ramane de facut in afara de a se retrage in carapacea lui si de a se resemna?
 Din fericire, avem capacitatea asta, putem uita macar cu mintea si pastra numai in inima sentimentele si tot ce a fost frumos, fiecare clipa distincta si minunata pe care am trait-o.
 Ce ne-am dorit, ce am avut din tot ce am vrut, se va pastra acolo, odata cu trairile, cu tot ce am simtit si nu va disparea niciodata, chiar daca sufletul nostru pereche merge mai departe pe drumul lui, nu impreuna cu sufletul care ii este daruit.
 Nu e niciodata de ajuns tot ce poti sa dai, mai ales pentru un suflet deja alaturi de alt suflet, chiar daca acela nu e perechea lui. Are sufletul lui, clipele lui, dragostea lui, la care nu va renunta niciodata.
 Trist! Insa trebuie sa intelegi, sa-l lasi sa mearga mai departe cu toate ca stii: nu-l vei regasi niciodata! Vei vrea sa ajungi intr-o alta viata in care speri sa-l intalnesti, asteptandu-te.
 Poate va fi asa sau poate destinul se repeta iremediabil, dar ai vrea sa ajungi acolo pentru a-l cauta din nou!

7 comentarii:

  1. Felicitari,scrii foarte frumos,gandesti profund,dar ai obiceiul de a sari de la fericire la tristete,si invers.Acum scrii despre o iubire pierduta,despre trecut si suferinta,apoi brusc faci declaratii de dragoste infocate,vorbe pline de pasiune,dupa care iarasi vorbesti despre pierderea sufletului pereche,este destul de greu de inteles,incerc sa-mi dau seama daca tot ceea ce scrii este doar din placerea de a scrie sau si traiesti aceste sentimente.Oricum, imi place felul tau de a-ti exprima sentimentele,felicitari inca odata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Viata ,este un amestec de fericire si tristete ,intr-o clipa ,poti atinge cerul si in alta poti fi una cu pamantul...am atins si cerul ...dar am simtit si aroma pamantului ...

      Ștergere
  2. Am trait aceeasi poveste... iar intalnirea cu sufletul meu pereche a venit intr-un moment critic al existentei noastre, iar regasirea si iubirea dintre noi ne-a ajutat sa ne intelegem propriul destin si sa depasim o mare problema pe care o avea fiecare dintre noi in acel moment.
    Sufletele pereche se regasesc pentru ca au ceva sa-si transmita, insa rareori se intalnesc pentru a evolua fizic intr-o viata comuna.Relatia nu e obligatoriu sa se sfarseasca cu happy-end, dar este o binecuvantare sa va intalniti sufletul pereche si nu aveti dreptul sa va ratati aceasta sansa chiar daca sufletul vostru pereche are alaturi un alt suflet care i-a fost daruit pentru calatoria din viata aceasta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e mare lucru sa-ti intalnesti sufletul pereche, consider ca e o binecuvantare. probabil disperarea unui suflet face in asa fel sa-si strige sufletul pereche si de aceea se intalnesc. si sufletul meu si-a strigat perechea acum ceva vreme... si a venit.

      Ștergere
  3. Timpul petrecut alaturi de sufletul pereche,este VIATA! Indiferent ca dureaza o clipa, o zi,un an...sau mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  4. Totul sta in puterea noastra. Poate ca sufletul tau pereche e mai copil si nu si-a dat seama in momentul ala care trebuia ca tu esti sufletul lui pereche, nu credea in chestii de-astea. Nu avea incredere in tine, avea alte credinte si conceptii. Cand iti doresti ceva cu adevarat lupti, lupti, faci ceva .

    RăspundețiȘtergere