luni, 17 decembrie 2012

Curcubee de iubire.....


Lasa fulgii de nea sa-ti mangaie tampla ,sufletul ,gandul ...iar eu iti voi zambi mereu ,mereu ,
imi voi asterne zambetul peste sufletul tau ca o primavara ,sa infloresc boboci de iubire  in inima ta...
Lasa-ti palmele sa adie peste mine ca un vant fierbinte e vara ..iar eu voi tresari cu fiecare adiere de vant
ce bate peste sufletul meu ....
Lasa-ti ochii sa imi sopteasca cel mai dulce ,te iubesc  fara cuvinte ...
iar eu ,te voi iubi cu  palmele ,cu buzele ,cu ochii ,cu sufletul .....cu toate diminetile si noptile vietii mele...
Lasa-ma sa-ti picur iubirea in suflet ,cu stropi de fericire ...iar tu sa o culegi din picaturi de roua
cazute pe flori de trandafiri ce-si culeg culoarea din curcubeele iubirii..

12 comentarii:

  1. Nu mai pot fi spuse atat de multe cuvinte, am spus unul si este indeajuns... minunat!
    Am crezut, cred si voi crede neincetat in iubire... chiar daca de fiecare data, iubirea mi.a intros spatele!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu uita..."Iubirea te iubeste mereu"(H.W.L Poonji )...Nu inceta nicio clipa sa daruiesti iubire ,daruind iubire ,vom primi iubire....inchizand iubirea in noi ....saracim ...devenim niste marionete fara viata ...si viata trece...
      Multumesc pentru comentariu "tB"La multi ani si Un An Nou plin de sanatate ,liniste-n suflet ,bucurie si iubire iti doresc!

      Ștergere
  2. Iti multumesc din suflet, La multi ani! Nu voi saracii de iubire, dar cu siguranta voi fi mai... real. Virtualul m.a ucis dar mi.a si deschis ochii. Imi aduc aminte de scrierile tale de mai demult... erai in acelasi impas. Lumea ne minte si nu voi intelege de ce!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ,tB ,candva ,am fost in acelasi impas dar ,toate vin si trec pentru a face loc altora ....asta este viata!Unele lucruri nici nu trebuiesc intelese ,cu cat ne intrebam mai mult cu atat ne indepartam de raspunsuri ,trebuie sa luam totul ca atare,toate vin cu un scop ,poate asta a fost scopul ...sa iti deschizi ochii!Din fiecare greseala trebuie sa invatam ceva!
      P.S Recunosc ,a trecut ceva vreme ca sa invat cu adevarat ceva din greselile mele ,sa nu le mai repet dar intr-un final am reusit ,am reusit sa pun punct ,chiar daca asta a fost prea tarziu!

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Da ,asa se spune ca"niciodata nu este prea tarziu" dar uneori ...suportam prea multe cand de fapt punctul trebuia pus de mult1:)

      Ștergere
  4. Stii foarte bine ca nu este asa, daca stai sa analizezi cu atentie, vei observa ca cele prea multe suportari au un scop foarte bine definit in subconstientul tau, trebuie decat sa-l cauti si sa-l constientiezi; apoi cealalta varianta punctul ala de demult, l-ai pus din prima, sau din a doua ;) si apoi nu v-a intarzia sa apara si regretul, indoiala, sau cum vrei tu sa-i spui; cum ai mai spus toate vin cu un scop, daca n-ai pus punctul, inseamna ca pe langa subconstientul nostru mai este un alt scop mai inalt de noi, ala care-ti place tie sa spui ca nu este controlabil, pardon, noua, ceva peste noi :)

    RăspundețiȘtergere
  5. :) toti spreram asta, daca nu se schimba inseamna ca nu mi-am invatat lectia, este prea mult pentru mine, nu pot trece de lectia asta, trecem la urmatoarea pe alta cale :) Tu esti foarte pragmatica, asta am invatat si eu de la tine,si imi place sa fiu asa, a fost o vreme cand n-am fost deloc asa, dar nu-mi pare rau :) Si eu am sprerat multe, dar au fost si mai multe pe care nici macar n-am indraznit sa le sper, de alea imi pare cel mai rau, pentru ca n-am indraznit; oricum in momentul de fata sunt eu in cea mai buna versiune a mea de pana acum si probabil si tu :)Acum vreau si nu mai sper, lupt si iau mi se pare mai ok asa. La multi ani pentru tine sper sa ai soarele in priviri, ti-l doresc, daca nu, cel putin in palma ca sa te poti juca cu el :)suflet minunat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da ,mi-as dori sa raman in forma de acum ,sa raman asa cum sunt acum si ma bucur ca te multumeste felul tau actual de a fi!Au fost lectii pe care m-am straduit din rasputeri sa le invat ,"le-am citit" ,nu le-am inteles ,le-am dat de-o parte ,apoi ,iarasi "le-am citit" pana cand am inteles ca sunt "lectii" pe care oricat "le-ai citi" nu le poti intelege ,dar totusi am invatat ceva ,am invatat sa merg mai departe ,taras grapis sa imi continui drumul ,dar de data asta cum vreau eu!:)La multi ani si tie!Pace in suflet ,iubire in inima si asa cum spui ,soare in priviri sa ai!:)

      Ștergere
  6. :)Eu vreau mai mult, mai mult decat acum, forma mea vreau sa exceleze in tot ceea ce face, vreau sa creasca in continuu, intotdeauna poate fi loc de mai bine :) Multumesc pentru urare, o s-o iau ca pe-o urare de an, eu tie urarea nu ti-am facut-o de an, ci pentru ca esti in capricorn, cam atat, mi-a placut aia cu sufletele mari si ranile... ce pacat ca uneori ni-l ascundem atat de bine incat nu se simte nimic, decat gheata, si oricat ai cauta te izbesti de ea, dar nu-i nimic, sa incheiem intr-o nota optimista si sa-ti spun ca anul asta este anul iubirii si al familiei, asa ca NUMAIIIIIII IUBIIIIRE :)

    RăspundețiȘtergere