sâmbătă, 24 martie 2012

...De azi ....nu te mai caut...


2 comentarii:

  1. Am suferit si-am plans pentru ca n-am stiut sa citesc ganduri, m-am invinovatit pentru ca am fost un simplu om, am acceptat sa fiu... cu inima franta, am incercat sa-mi rascumpar greseala de a fi om si nu mi s-a dat sansa. Viata este dura, asa este ea, tu alegi intotdeauna daca o lasi sa te schimbe... Si daca simti si nu primesti... ce faci...nu sufoci pe nimeni.. nu vrei sa fii povara, iubirea este libertate, o oferi si atat, o astepti, o lasi sa vina numai daca vrea ea, daca nu vine, nu vine, nu vrea, are ea ceva. Uneori accepti sa-ti rastignesti sufletul in durere numai pentru cateva clipe de fericire, alteori ai renuntat, nu mai vrei sa suferi si ti-e frica, nu mai vrei clipele, te gandesti ca trece, este bine daca te gandesti asa, inseamna ca nu-l mai ai, l-ai pierdut, incerci sa-l omori, fao, ai facut-o, nu-i nimic sunt atatia care nu-l mai au. Daca ar fi sa privesti oamenii din multime, nu stiu cate suflete mai vezi...EU..nu am renuntat la el si voi merge pana la capat indiferent de suferinta, sunt pregatita, o primesc stiu sa o infrunt, nu mi-e frica de ea. Fiecare suntem liberi sa alegem ce vrem.Iti doresc sa nu ti-l pierzi si sa nu uiti niciodata ca el este cel mai important, ar fi bine pentru tine sa-l ai la tine nu sa umble bezmetic in multime si sa fie linistit langa tine,l dar de.. este o lupta. cea mai grea este cu tine.. hm.Poate nu o sa-ti mai scriu, nu ai nevoie de cuvintele mele, nu am vrut sa te ranesc, nici nu am vrut sa-ti dau sfaturi suntem fiinte libere. Fiecare vede doar ce vrea niciodata nu vede tot si mai ales ce trebuie.Iti doresc sa-ti gasesti linistea, ea este cea mai importanta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt de acord cu tine ,"iubirea este libertate!!!"si tocmai de aceea am lasat iubirea mea libera ,asta nu inseamna ca nu mai iubesc ,am pierdut un om dar iubirea nu o voi pierde niciodata ,o port in suflet ,oricat de mult ar durea ,mereu va fi acolo !
    Daca imi vei mai scrie sau nu ,este alegerea ta ,eu nu pot sa te opresc sa faci asta ,este doar alegerea ta ,oricine ai fi tu!Iti multumesc pentru comentariu si iti doresc sa ai parte de liniste ,suflet,pace in inima si fericire in priviri!Numai bine!

    RăspundețiȘtergere