vineri, 2 martie 2012

...Pierdut fara tine...

10 comentarii:

  1. Foarte frumoasa melodia, deosebita si cealalata, dar asta face parte ma mult din mine. Se spune ca Mandria nu are ce cauta in iubire, daca exista...prefer sa nu ma gandesc, poate ca.. mai bine nu ma gandesc. Este mai simplu sa ma invinovatesc pe mine pentru ca n-am vazut ce trebuia sa vad, decat sa cred ca ... am vorbit prea mult, nu trebuie pentru ca nu am voie, nu mai am voie; dar imi este greu sa nu ma exprim, intotdeauna mi-a fost si am facut eforturi pentru asta, eforturi pentru a nu cadea intr-o extrema; ar trebui sa multumesc pentru dreptul care mi s-a dat la siguranta iubirii mele sunt fericita pentru asta, poate ca nu constientizez atat de mult; poate ca nu s-a implinit pentru a urca mai mult, dar... cat? poate ca-mi ajunge, nu mai vreau, imi vreau sufletul sa fie al meu, nu vreau sa-l pierd, stiu ce vreau si nu renunt stiu ca pot, dar el.. stiu ca si el vrea, dar el poate, ar treui sa-i dau toate creditele din moment ce a putut atatea si m-a uimit, am tri luni de uimire, deci nu stiu de ce nu realizez, probabil pentru ca nu am visat niciodata la asa ceva, nu mi-am imaginat. Cum eu ma razgandesc in functie de situatii, dar niciodata in iubire, merg pana-n infern, el n-ar vrea sa se razgandeasca in iubire, mi-e frica de asta, unii sunt atat de incapatanati si controlul, vointa si toata fiinta lor ii conduc spre o idee care presupune... renuntarea la cel mai pur sentiment.. se poate, totul este posibil, de asta imi e frica. As vrea sa-mi ceara ceva, as vrea sa fiu zana buna, as vrea sa-i indeplinesc toate dorintele si asta mi-ar da fericirea vesnica, nu as mai vrea nimic altceva nimic. Poti sa traiesti prin fericirea unui om este cel mai scump sentiment, nu exista altul mai de pret. Ma opresc, as scrie pana maine, dar poate ranesc si nu mai vreau. Pentru autorul celui mai sensibil suflet in viata care-si canta iubirea, eu cred in absolut si in puterea noastra data de a-l atinge " si te-am facut dupa chipul si asemanarea Mea" putem sa luptam ni s-a pus in noi aceasta putere, pentru el sa-l atinga si cred ca va fi acela in care va fi unimea,acum, exact acum am simtit si pentru mine la fel.. nu-mi mai pun nici o intrebare! Accept tot si merg mai departe! Puterile sunt cu noi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din nefericire,inconstient sau nu ,se intampla sa fie pus orgoliul inaintea sentimentelor ....asta distruge Iubirea!Iubirea este cel mai de pret Dar oferit de Dumnezeu noua,oamenilor din pacate nu stim sa il pretuim ,noi stricam frumusetea iubirii si o facem sa doara!:(
      Iti doresc multa iubire si liniste interioara!Multumesc pentru faptul ca iti rupi din timpul tau si treci pe aici!:)

      Ștergere
  2. Multumesc pentru urare, chiar am nevoie de asa ceva si cred ca si tu. Dar daca tu poti sa oferi atata iubire inseamna ca si celalalt suflet al tau poate sa-ti ofere tot atat de mult, altfel n-ar mai fi capabil de iubirea ta si s-ar pierde pe drum. Multumesc pentru sufletul tau transpus aici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Stii ce cred eu, eu cred ca am urcat mai sus de ea, adica de ea perceptibila de oamenii obisnuiti, pentru ca cea mai de deasupra celei pamantesti tot iubire se cheama, numai ca este putin mai mare. Nu fii trist crede in iubirea ta, eu n-am crezut in ea, dar am crezut in Dumnezeu si Dumnezeu m-a binecuvantat si am vazut, dar mi-a fost frica, imi pare rau ca nu mi-am incredintat sufletul in mainile Lui, dar mai stiu ca puterea este in mine care mi-a dat-o Dumnezeu, si mai stiu ca daca am putut o data pot si a doua oara, sunt sigura. Si tu esti un om puternic, crezi in tine si in puterea ta ce ti s-a dat. Nici nu-ti imaginezi cata putere mi-ai dat tu mie prin acest blog, fiecare dintre noi avem momente de slabiciune, de oboseala sufleteasca, important este sa ne intindem mainile si sa primim ajutorul. Un cuvant poate zidi un suflet, si un altul il poate darama.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Un cuvant poate zidi un suflet, si un altul il poate darama."

      Cuvintele sunt ganduri. E normal sa ne doara.
      Pe mine ma dor mai mult cuvintele frumoase decat cele urate.
      Uneori gasesti o scuza celui ce zice: am fost nervos, suparat, beat, dezinformat si din cauza asta ti-am aruncat cuvinte ce te-au ranit.
      Gandurile lui exprimate la nervi sunt mai putin ipocrite si vatamatoare decat vorbele frumoase spuse fara acoperire in sentimente.

      Ștergere
  4. nu intotdeauna cuvintele sunt ganduri, poti spune chestii numai ca sa faci rau, chiar daca nu crezi in ele, si ma refer la cele rele nu la cele frumoase, iar in alta situatie nu gasesc nici o scuza celui care vb aiurea, daca e dus sa-si vada de treaba, sa nu mai comenteze.

    RăspundețiȘtergere
  5. De ce s-o faci? mh... ca sa faci rau, ca sa faci pe cineva sa sufere, am patit-o cu toate ca stiam foarte bine modul de gandire si valorile persoanei respective, iar ceea ce afirma era doar pentru a creea si mai multa durere..Sunt oameni care nu accepta lucrurile si atunci lovesc, cu tot ce pot in special prin cuvinte, doar pentru a-l face pe celalalt sa sufere, pentru ca nu-si accepta situatia, nu stiu sa piarda, nu stiu sa fie verticali, nu stiu ce inseamna demnitate, respect s.a.m.d. Pacat pt ei. Ai intalnit si tu cu siguranta, dar nu le-ai dat atentie, sau probabil n-ai vrut.

    RăspundețiȘtergere
  6. Asta ma inteb si eu ..."De ce?"..Da ,am intanlit ,m-au durut f tare cuvintele lor ,desi stiam ca sunt spuse special pt a ma rani ...eu insa nu sunt adepta zicalei "ochi pt ochi...dinte pt dinte",nu as putea rani intentionat pe nimeni ,sa fac un rau voit ,involuntar ,poate am ranit ...am invatat de ceva vreme sa nu mai dau atentie ...

    RăspundețiȘtergere