duminică, 25 septembrie 2011

.....Femeia- instructiuni de folosire...

"Respecta-i familia, prietenele bune si colegii de serviciu. Armonia se instaleaza mai ales atunci cand esti primul care o practica...Cu cat esti mai sociabil si mai placut de lumea din jurul ei, cu atat vei fi mai iubit si mai respectat...
   N-o transforma in sclava ta, chiar daca ea iti face cu dragoste si mancare, si masaj la picioarele obosite, si..lista de cumparaturi. Da-i o mana de ajutor, uimeste-o gatind macar un mic dejun, fa-i un ceai si da-i deoparte suvita de pe frunte, ca sa-i vezi ochii dragi.
   N-o umili si n-o jigni niciodata, mai ales in public sau de fata cu copiii - nu vei face decat sa fii din ce in ce mai putin barbat, din ce in ce mai putin inteligent si din ce in ce mai departe de iubire...
   Scoate-o in oras, la masa, macar din cand in cand. Se va topi uitandu-se in ochii tai, chiar si atunci cand tu vei trage cu coada ochiului la alta..
   Nu rade de pasiunile ei ciudate. Asa par si ale tale, doar ca tu ai  mereu norocul sa fii inteles si apreciat pentru ele.
   Nu o compara cu mama ta sau cu alte femei din viata ta - in fiecare femeie care te-a iubit sau te iubeste ai fost si tu altul.
   Nu-i strica bucuriile marunte - exact din ele se incarca si fara sa stii, din energia ei te incarci si tu.
   Ascult-o cand vrea sa te intrebe, cand incearca sa te cunoasca si sa te inteleaga - atunci te iubeste cel mai mult, desi pentru tine pare invers in acel moment.
   Femeia functioneaza perfect cand o iubesti perfect. Cand nu-ti mai place cum functioneaza, sigur i-ai facut ceva nepotrivit chiar tu, iubirea vietii ei"...


                                                   (Femeia- instructiuni de folosire- "Intreaba-ma orice" - Mihaela Radulescu)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu