joi, 8 decembrie 2011

...Nu m-ai invatat...

Mi-ai umplut ochii cu lacrimile cerului , sufletul cu dor de lumina dar nu m-ai invatat sa te tin departe de sufletul meu!

6 comentarii:

  1. .. un om cu sufletul bun purifica spatiul prin care trece. El este ca o ploaie pe timp de seceta, aduce viata fara sa stie, lumineaza si despovareaza fara sa faca nimic. In jurul unui om bun timpul curge altfel, lumina poposeste mai mult, spatiul insusi se onduleaza. In jurul unui om bun se respira mai usor, se gandeste mai profund, se iubeste mai intens. In preajma omului bun poti sa devii om bun..

    RăspundețiȘtergere
  2. ..rezonanta divina a iubirii tale si intelepciunea ta profunda vor avea grija sa atraga catre tine un barbat pe care sa il pretuiesti cu adevarat si pe care sa il inspiri. In final, relatia voastra va reflecta lumina si intelepciunea sacra a inimii tale.
    Extras din lucrarea Draga mea iubita de David Deida, Editura Kamala

    RăspundețiȘtergere
  3. Nimic nu poate fi făcut fără iubire.

    Conştiinţa din tine şi conştiinţa din mine, în aparenţă două, în realitate una, caută unitatea, şi aceasta este iubirea.

    RăspundețiȘtergere
  4. A te indragosti este o arta, a ramane indragostit este o capodopera! (Helen)

    Tot ceea ce ramane dupa ce romantismul relatie trece este realismul ei, compatibilitatea naturala a amandurora si dorinta de parteneriat - sau lipsa lor.
    Daca avem interese comune, Idealuri comune, preocupari comune, o fundamentala "atractie" unul pentru celalalt, maturitate emotionala si asteptari realiste, relatia noastra are o sansa de a prospera. Daca nu ne vom trezi ca "a ne indragosti" duce la "a ne dezdragosti".
    Idila este o incercare de a mentine dependenta. Ea are o viata foarte scurta. Cuplul, parteneriatul este un dans a doi oameni obisnuiti, care invata sa traiasca impreuna, zi de zi. Este o scoala plina de provocari. Adeseori, este mai mult munca decat joaca, dar este excelent sa facem aceasta munca ca si cum ne-am juca; da savoare clipelor si nu vom obosi niciodata prestand aceasta munca. Si, cu siguranta necesita mult mai multa adaptare psihologica.
    O relatie se construieste de ambii,iar pedeapsa pentru cei care ajung sa cultive dragostea adevarata in cuplu este sferia iubirii nemutitoare si vesnice.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca iti doresti o relatie care sa reflecte principiul sacru al iubirii, atunci constientizeaza-ti in fiecare clipa aspiratia cea mai profunda a inimii tale..
    Daca nu va daruiti reciproc, in totalitate, el prezenta inimii sale si tu iubirea inimii tale, chiar daca uneori o faceti mai aprig si alteori cu mai multa blandete, - fie trenul lui va deraia, caci nu va mai fi sustinut de energia ta, fie tu te vei multumi sa te iubesti singura, lasandu-l pe el sa se descurce cum va putea. In final, el va esua in superficialitate, iar inima ta neimplinita va cadea in capcana depresiei. Amandoi va indepartati de iubire si va rataciti...
    ..Nu uita ca tu atragi intotdeauna acel gen de barbat care isi poate mentine integritatea direct proportional cu dansul tau liber, care nu tine cont de zidurile tale de autoaparare si de frustrarile tale. Acest lucru nu este deloc usor, pentru nici unul din voi..

    RăspundețiȘtergere
  6. Tantra este experienţa de a fi în permanenţă conştient, treaz, viu cu adevărat. Este pământul, apa, focul, aerul, bărbatul şi femeia, lumina şi întunericul într-o misterioasă comuniune. Indiferent că ne aflăm în mijlocul unei discuţii, că ne plimbăm în natură, că medităm, că facem dragoste, Tantra înseamnă întotdeauna a fi conştient de clipa prezentă. Aprofundând tehnicile specificate, ea ne învaţă cum să trăim pe deplin în prezent şi să ne bucurăm de fiecare clipă. Prin ea obţinem nu doar controlul deplin al energiilor corpului, ci de asemenea ne arată modul de a trăi mereu în inimă, clipă de clipă, până şi în cele mai mărunte acţiuni.

    În esenţă, este vorba despre a iubi şi a fi iubit.
    Este vorba de misterul copleşitor al iubirii. Tantra înseamnă o echilibrare a tensiunilor polar opuse care face posibilă parcurgerea căii de mijloc.
    Tantra este un mod de viaţă care răspunde celor ce aspiră la extaz, la desăvârşire. Tantra înseamnă transformare şi recunoştinţă divină.

    RăspundețiȘtergere