marți, 27 decembrie 2011

Ploua in noapte...

Se aud picaturile ploii ce cad in noapte ,
se lovesc cu repeziciune in pervazul sufletului meu plin de lacrimi ,
un amestec de lacrimi si ploaie cu miros de dor si iubire,
Plang ,si lacrimile -mi ranesc ochii ,sunt cioburi de suflet ,
doruri tarzii ce gem in mine ,indemnandu-ma sa curg spre tine...
Dar un zid nevazut ne desparte..un pact rece de tacere ne- nvaluie
Soapte-mi ingheata pe buze ....si ploua...ploaie-ngandurata ....
si lacrimi cat pumnul...

9 comentarii:

  1. Lacrimile cerului sunt atrase de lacrimile sufletului tau...dorul amestecat cu iubire poate naste si bucurie,nu doar tristete...picaturile de ploaie pot dansa si un vals al iubirii,nu doar o balada trista a unui suflet poate neinteles...

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.youtube.com/watch?v=P6LI7oWf0hk&sns=fb

    RăspundețiȘtergere
  3. “Daca nu te duci dupa ceea ce vrei, nu-l vei avea niciodata. Daca nu intrebi, raspunsul este intotdeauna nu. Daca nu inaintezi, vei fi mereu in acelasi loc” - Nora Roberts
    TU CUM ITI MANIFESTI CURAJUL?

    RăspundețiȘtergere
  4. Esti atat de curios(a)anonim!!!:)
    Am sa iti raspund:"Pentru mine adevaratul curaj este prudenta!:)(Euripide)

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumos si mi-e-mi place asta iubita, dar oare tu nu stii ca " cine nu risca nu castiga". Dar oare, prundenta asta iti poate sterge regretul de mai tarziu, care cu siguaranta va venii? sau nu, depinde numai de cealalta persoana.

    RăspundețiȘtergere
  6. Niciodata in viata nu m-am aruncat asa cum capul inainte si nici nu am de gand sa o fac de acum incolo...poate ca cealalta persoana nu a reusit sa ma convinga ca merita sa risc ,decat sa regret ceva ce am facut mai bine regret ceva ce nu am facut!

    RăspundețiȘtergere
  7. Si daca cealalta persoana nu a reusit sa te convinga ca merita sa risti, de ce-ti mai irosesti timpul..? Elogiind iubirea ta aici iti mentine gandul la ea si acest lucru este dureros pt suflet, in acest fel nu vei putea sa treci peste,( pt ca oricum nu merita, daca nu te-a convins, dar eu cred ca merita prea, din moment ce inca mai speri si nu vrei sa renunti). Nu uita, atunci cand incerci ceva riscand, sau nu numai, te poti consola ca ai incercat si nu a vrut Dumnezeu, dar cand nu faci nimic si astepti.... "mila divina" cum imi spunea un iubit amic regretul te va urmarii toata viata de pe pamant. Asta ca o paranteza, noi avem liberul-arbitru, dar si responsabilitatea faptelor si gandurilor noastre, sau ar trebui.. Iti doresc din tot sufletul sa nu regreti ca asta inseamna suferinta vesnica...Stiai ca cifra 8 inseamna vesnicie, ai 8 puncte in titlul blog-ului..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Total de acord cu tine ... mai bine regretam ceea ce am facut decat ceea ce nu am facut ...

      Ștergere
  8. Multumesc iubita :* stiu ca mai sunt oameni care gandesc in acest stil. Sa auzim de bine :*

    RăspundețiȘtergere