miercuri, 28 iulie 2010

...LASA-MA SA TE IUBESC...

Lasa-ma sa te iubesc chiar daca n-am sa te vad niciodata,
Lasa-ma sa  imi traiesc visul pana la capat ,ca si cum ar fi ultimul vis
al unui  condamnat la moarte ce isi asteapta sentinta...
Lasa-ma sa te strig in tacere cu soapte mute ,
chiar daca nu ma auzi si n-ai sa vii niciodata ,lasa-ma sa te astept...
Lasa-ma sa te ascult ,chiar daca nu voi stii niciodata cum e sa ma cufund in vocea ta deplin,
sa iti aud glasul inimii ce imi sopteste duios iubirea...
Lasa-ma sa plang ,iar din lacrimi sa fac curcubeu ,sa ma intind pe cerul sufletului tau
Lasa-ma sa iti  doresc atingerea  ,asa cum un orb isi doreste lumina
Chiar daca niciodata nu voi simti caldura bratelor tale
Si-apoi ...lasa-ma sa te uit macar pentru o clipa....
Ca sa te pot inventa inapoi din ganduri ,din lacrimi ,din soapte ,din patimi ,din dor si iubire ....Tu lasa-ma ingerul meu drag ...lasa-ma sa te iubesc,sa te uit, pentru a te iubi din nou....

10 comentarii:

  1. Minunat !
    Dragoste...dăruire...dor...disperare, un chin .

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, daca poti ? Uitasem, nu oricine poate, numai cineva?

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu mai exista asa ceva, s-a incheiat sezonul!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca s-a re4deschis dezonul :) dar este limitat :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca ai schimba culoare din albastru in rosu, cred ca s-ar intelege mai bine ce scrii, iar scisul este atat de mic... Mi-ar fi placut sa vad ce ai de spuis, dar e greu de citit. Cu prietenie, Georgeta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bărbații își aleg femeile după anumite principii, după cât de multe pot construi împreună. Și femeile pe bărbați la fel. Însă atunci când dai de omul tău, omul lângă care simți liniște dar și cu care ai face toate nebuniile din lume, până și cel mai puternic principiu cade. Senzația asta e unică și o trăiesc doar cei fericiți în dragoste. Atunci pur și simplu știi că cu omul ăsta ai merge și la capătul pământului, cu mașina sau pe jos. Sau în brațe. Știi că, în pofida tuturor lucrurilor, el va face totul să fie bine. Și cel mai important e că nu îți va fi teamă. Pentru ziua de mâine, pentru tine alături de el, pentru riscuri și probleme ce pot apărea: nu îți va fi teamă. Atunci vei ști că asta e diferit de a construi. Când construiești îți este mereu teamă să nu pui o cărămidă incorect. Să nu faci ceva greșit. Să nu vorbești ceva nepotrivit. Da, sunt foarte multe relații care au crescut și au reușit construind astfel. Zi de zi. Pas cu pas. Etapă cu etapă. Și nu că în cazul omului tău nu construiești. Poate va trebui și mai multă încredere, mai multă siguranță. Dar cel mai adevărat e că dragostea nu o construiești. Profunzimea ei nu o construiești. Ea există de la început. Dragostea pentru omul ăsta, pentru care ți-ai da și viața există de la început. De asta cu el ai fi gata să te căsătorești chiar și mâine.

    Cu cineva construiești mult timp o relație iar cu cineva pur și simplu te căsătorești. Pur și simplu simți fericire. Pur și simplu e al tău.

    RăspundețiȘtergere